شرکت سامانه های هوشمند پردازش ( سهامی خاص )

با توجه به پیشرفت روز افزون فن آوی ها ی نوین و صنعتی شدن جوامع و و همچنین جهت گیری کشور عزیزمان به سمت مکانیزه کردن فعالیت های انسانی ، شرکت سامانه های هوشمند پردازش مفتخر است پس از گذشت چندین سال کسب تجربه در زمینه تولید سامانه های مبتنی بر پردازش اطلاعات و هوش مصنوعی ، زمینه را برای تحقق این امر ، در بالاترین سطح کیفیت و توانمندی و با بهره گیری کامل از کارشناسان و محققان داخلی فراهم نماید .

هسته اصلی این شرکت در سال ۱۳۸۱ و تحت عنوان موسسه فرهنگی هنری پژوهش گستران پویا تشکیل شده و ضمن گسترش فعالیت های موسسه درسال ۱۳۸۶ به عنوان یک مجموعه مهندسی مستقل از موسسه جدا گشته و تحت عنوان شرکت سامانه های هوشمند پردازش به فعالیت خود با توان بالا تر ادامه داد .

زمینه فعالیت های این شرکت در حالت کلی طراحی ، تولید و اجرای اتوماسیون ها و سامانه های هوشمند می باشد . در واقع مفهوم سامانه هوشمند از دید این شرکت ، مجموعه ای از نرم افزارها و سخت افزارهایی است که در آن تلاش شده علاوه بر استفاده از نیروی انسانی قسمتی از پردازش های و یا تصمیم گیری ها را بر عهده مغر متفکر سامانه گذاشته و بار فعالیت نیروی انسانی را تا حد امکان کاهش دهیم .

متخصص هایی که در این شرکت گرد آمده اند و توانمندی های جمعی را در حد قابل قبولی به اثبات رسانده اند ، تخصص های ذیل را برای ارائه به بازار فن آوری های کشور فراهم نموده اند :

◄ پردازش تصویر

◄ پردازش ویدئو

◄ تولید نرم افزار

◄ تولید و ساخت برد های الکترونیکی مبتنی بر پردازش گر

◄ تولید و ساخت برد های الکترونیکی کنترلی

گوشه ای از فعالیت های شرکت

طی سال ها فعالیت این شرکت پروژه های متعددی در زمینه هوشمند سازی در حوزه های امنیتی ، ترافیکی و عمومی انجام شده که در گوشه ای از کارفرمایان آنها در زیر آمده است :

◄ وزارت راه

◄ شهرداری ها

◄ مناطق ویژه تجاری و اقتصادی

◄ ارگان های خصوصی

◄ پارکینگ های عمومی و خصوصی

◄ سازمان تبلیغات اسلامی

علاوه بر فعالیت های اقتصادی و بازرگانی که در این مجموعه در حال انجام است ، رویکرد این شرکت نسبت به تولید علم و فن آوری های نوین نیز بسیار مثبت بوده و تلاش می شود پس از اجرای پروژه های خود به چاپ مقالات در مجلات علمی معتبر داخلی و خارجی ، ارائه مقاله در کنفرانس های معتبر علمی جهان و همچنین ثبت اختراع پرداخته و همچنین تا حد امکان از تولیدات علمی پژوهشگران داخلی حمایت نماید . برای مثال می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

◄ رتبه سوم پژوهش های کاربردی جشنواره خوارزمی

◄ چاپ و حمایت از ۱۵ مقاله علمی IEEE

◄ چاپ ۲ مقاله ISI

◄ ۲ مورد ثبت اختراع در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی